Вечният въпрос – с или без сутиени през лятото?

Сутиени

Сутиени

Лятото е сезон, в който изживяваме едни от най-приятните и незабравими за нас моменти. Това е период от време, в който можем да се отпуснем и да се насладим напълно на слънчевите и топли дни.

Лятото е изпълнено с най-различни емоции, които са причина за доброто ви настроение. Не позволявайте то да се разваля! Не пропилявайте най-хубавите си моменти от година!

Когато наближи лятото, повечето жени започват да се чудят как да излизат навън – със или без сутиен. През този сезон повечето дрехи са тънки и прозрачни и малко жени биха склонили да излязат без сутиен.

Разбира се, всяка една дама е различна и преценява кой е най-добрият вариант за нея. Има жени, които се срамуват от това да не слагат сутиен. Други пък предпочитат да показват формите си по-явно. Всеки има право на избор.

Не се влияйте много от околните. Важното е как ще се чувствате вие!

Без Сутиен

Ако се срамувате или притеснявате да показвате прелестите си, не ходете без сутиен. Не бива да го правите, тъй като това ще ви донесе само дискомфорт. Постоянно ще мислите, че хората около вас гледат точно и само във вас. Това предизвиква голямо неудобство, срам и притеснение.

Не е и препоръчително за жени с прекалено малки или прекалено големи гърди. Ако сте от този тип жени, определено ще бъдете обект на подигравки. Не позволявайте това да се случва. Преценявайте нещата и подбирайте дрехите така че да изглеждате добре и най-важното – вие да се чувствате добре.

В случай, че не можете да изтърпите стандартните, плътни сутиени, има няколко типа, които могат да ви помогнат в такъв случай.Сутиенът трябва да е преди всичко удобен, да не ви притиска и смачква, и да е от естествени материи. П

овечето дами със среден или малък размер на гърдите си предпочитат да носят тип бриджитка. Този тип прави гърдите идеални – не прекалено големи и наистина стегнати и ефектно оформени.

Друг начин да се измъкнете от неудобните сутиени е да носите бюстиета. Те ще ви прикрият до някаква степен, но не напълно.

Ако сте свободна и разкрепостена жена, няма да бъде проблем да ходите без сутиен лятото. Това е по-удобния вариант, стига да не се срамувате. Жените, които имат смелостта да излизат навън сред хората, без да сложат сутиен или дори бюстие, са по-освободени.

Те се наслаждават на удобството и лекотата. Когато сме без горно бельо, се чувстваме по комфортно. Всички поне веднъж са изпитвали неудобство от презрамките или банелите.

Банелите придават по-хубава форма на сутиена и бюста, но се случва да започнат да убиват и дори да разраняват кожата ви. Лятото е сезон, в който трябва да сме леко облечени и да си осигуряваме възможно най-много лекота и свежест.

Всяка една жена индивидуално избира своя начин на обличане. Това е въпрос на вкус, а и не само. Характерът и настроението са от огромно значение за външния вид. Не се притеснявайте от избора си, все пак имате глава на раменете и можете да прецените кое е най-доброто!

Ако искате да носите най-качествените сутиени, изберете вашия от IVON.bgТук ще откриете превъзходни модели, на ниски цени. Побързайте и намерете сутиена за вас.

Вашият коментар