Съчетаване на дрехите ни с тези на децата

През последните години се наблюдава модата мама да облича отрочето си с дрехи като нейните.

Интересна тенденция, която завладя голяма част от днешните майки светкавично. Разбира се, това е красиво и определено хваща окото на хората отдалеч.

Вече се произвеждат всякакви дрехи били по индивидуална поръчка или просто закупени от специализиран магазин. Пазарът ни позволява да експериментираме с облеклото на децата си, което да бъде копие на нашето.

Наблюдават се най-често еднакви тениски или роклички за момиченцата. При момченцата съчетанието е малко по-ограничено, но все пак се срещат и такива – панталонки и тениска или потниче, също в комбинация с облеклото на мама.

Доста разпространени са също тениските с надписи като: Кралицата и Принцесата или Кралицата и Принца, или просто с идентични картинки.

Бащите също не остават по-назад. По-креативните майки избират по нещо и за таткото. Комплектът трябва да бъде в пълен синхрон. Още по-впечатляващо е когато цялото семейство е облечено като от модна корица, тоест пълно съчетание до най-малкия детайл. Мама, татко и дете от главата до петите в един вид облекло, та дори и обувките.

Доста са почитателките на този вид мода. Но като всяко нещо и тук си има изключения. За някои мами това е скучно и малко кифленско, но е разбираемо. Всяка жена си е уникална. Когато всичко е в рамките на нормалното, няма излишни украшения и натруфени части по детето, гледката е приятна. По-капризните малки принцеси имат собствен вкус и понякога се налага мама да се ръководи от това желание. За празнични поводи това е идеалният тоалет за двама.

Нека отбележим, че все пак децата не са кукли, а индивидуални личности и не бива, разбира се, да им налагаме мнението си за стил и облекло. Ако това им харесва и на тях, забавлявайте се заедно, но не се сърдете, ако вече попораснало, детето отказва да бъде в ситуация копи-пейст по отношение на облеклото.

Вашият коментар