Избор на рокля голям размер

Да бъде красива и стилна е мечта и стремеж на всяка съвременна жена независимо от възрастта и телосложението й. Разликата е в това, че дамите с по-едри форми по-трудно си намират подходящата за съответния повод рокля поради следните причини: асортиментът в магазините често включва рокли подходящи единствено за слаби дами, а за по-едрите моделите изглеждат ретро и им липсва стил.

Как да избираме рокли ако имаме едра и пълна фигура

Както вече споменахме, в реалните магазини трудно се намират рокли големи размери за едри дами. През последните години изборът в онлайн магазините е значително по-голям и откъм модели и размери, стилове и производители. Най-хубавото е, че можете да избирате модели рокли без да излизате от къщи, особено през студените месеци на годината. Понякога изборът в онлайн магазините за дрехи е толкова голям, че би могъл да удовлетвори и най-изискания вкус и претенции на дамите със закръглени форми. Това пести време и усилия, а много дами обичат в къщи на спокойствие да пробват и тогава за заплатят поръчаната рокля.

Всеки уважаващ себе си магазин разполага с удобна таблица с размери за съответния модел рокля и с нейна помощ всяка дама може правилно да определи своя размер, за да не сбърка с избора. Повечето пълни жени знаят точните си размери и винаги сверяват с таблиците кой размер на желаната рокля ще бъде най-подходящ за тях в зависимост от модела и материята.

Когато избирате рокли големи размери трябва да внимавате да не изглеждате вулгарно в избрания модел рокля. Да купувате безформени рокли не си заслужава, защото тези модели ще правят фигурата да изглежда още по-едра и няма да подчертае достойнствата й. Избирайте вталени модели, които ще подчертаят женствената ви талия, красивите гърди и бедра, което първо се забелязва.

Ако все пак роклята много ви е харесала, но няма подчертана талия, то винаги можете да я освежите с красив колан.

Цветът на роклята може да бъде всякакъв – не отбягвайте ярките цветове, особено когато става въпрос за пролетта или лятото. Роклите създават преди всичко настроение и положителни емоции. В гардероба на съвременната жена задължително трябва да присъстват поне няколко рокли – колкото повече, толкова по-добре. Не се ограничавайте в покупката на женствени рокли, защото точно те ще разкрият вашия стил, усет към красивите дрехи и индивидуалност.

Като следвате съветите в тази статия вие винаги ще можете с лекота да избирате различни модели рокли според случая, дори ако вашият размер надхвърля стандартните размери в марковите магазини. Между другото, вече много известни брандове се насочват към дамите с едри форми и създават своите нови колекции, в които има рокли с големи размери за всяка дама!