ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК ЗА МЪЖ

Мъжете, също толкова, колкото и жените обожават малките жестове, но и хубавите подаръци. Честно казано, извън стандартните такива, които правим без повод, когато наближи специален случай за мъж, да си признаем честно, изпадаме в лек ступор на какво ще се зарадва, какво ще го впечатли, ще отговорим ли на потребностите му или ще го приеме с благодарност и ще го затвори в шкафа. Това последното със сигурност на никой няма да хареса. И колкото и да са различни всички хора в предпочитанията и разбиранията си за подаръци, има няколко универсални правила, съобразени с изначалните психологически възприятия при мъжа и при жената.

Жените са емоционални и ако получат от своята половинка пътуването, чантата или парфюма, заради който не са спали няколко нощи подред, ще бъдат най-щастливите на света. Не че мъжете не са емоционални, не, разбира се, но при тях практичността взема превес. И ако желаете да направите перфектният подарък за мъж то най-важното нещо е да погледнете вещите в ежедневието му. Например, ако обича и се грижи почти педантично за колата си, спокойно можете да му подарите някоя технологична джаджа за нея, или нещо, което ще му осигури още по-голям комфорт. https://www.moxo.bg/collections/avto-aksesoari

Аз лично за една Коледа бях подарила винетка на моя любим, опакована прекрасно в малка кадифена кутийка,  наред с романтичните дреболии, а изненадата от шеговития подарък се помнеше и разказваше дълго време след това. Идеята ми моментално беше приложена от приятелки и ефектът беше същият. Така че практичността, момичета, е водеща при мъжете. Ако пък мъжът е запален майстор в свободното си време, то няма нищо по-прекрасно от това, да му подарите куфарче с инструменти. Наскоро видях едно такова тук https://www.moxo.bg/collections/instrumenti , но за разлика от другите малки и непълни подобни, това имаше направо всичко в себе си, някакви си само 499 части, които признавам си, за повечето нямах представа за какво се използват. Вече ми е в графа “must have”  или перфектният подарък за следващия повод, защото нямам търпение всички отвертки, гаечни ключове и клещи – дотук се опират познанията ми в тази сфера, просто да се съберат на едно място в куфар, а не да са хаотично разхвърляни навсякъде и когато трябва точният размер инструмент все да го няма. Освен това най-накрая ще си реша проблема с отлагането на онзи домашен ремонт, защото вече няма да го има оправданието “ами нямам клещи под ръка”. Всъщност подобен арсенал от популярни ежедневни инструменти, части и аксесоари, е идеален не само за дома, но и за автолюбителите, за които писахме по-горе. И сега, колко повече чета за универсалното им приложение, толкова повече ще си го поискам за мой подарък. Ами така де, защо нас да не ни бива в майсторенето?

Идеите за подаръци не се изчерпват с тези два примера, които дадох, но с тях исках да ви кажа колко практични са всъщност мъжете и как с радост ще приемат всичко, което е свързано с тяхното хоби, интереси и свободно време. Ето тук https://www.moxo.bg/ може да откриете абсолютно невероятни попадения, които убедена съм, ще донесат радост на половинката, пък и на вас самите.