Дънки и пуловер

Този комплект ли е най-популярният през този пролетно летен сезон с менящи се температури, сутрин студено, вечер топло? Точно така, чифт дънки и пуловер, които си купих преди пет години. Скучни момичета! В крайна сметка комбинацията от тези неща има много по-голям потенциал.

Съвет 1: Започнете от дъното – най-трудно се намира перфектната кройка за дънки, а намирането на плетиво, което отговаря на вашия стил, не е трудно.

Съвет 2. Един чифт от най-подходящите дънки в природата не съществува! Има десетки модни модели, а изображението „танцува“ в зависимост от избрания стил. Например, изгорените дънки намекват за ретро, ​​правите дънки за класиката, тесните дънки за нулата, широките свободни модели са днес.

Съвет 3. Тренирайте наблюдението си, сравнете как е било модерно тогава и каква модерна трансформация се е случила сега. Това ще ви позволи да не изпаднете от темата.

И така, романтичен стил. Романтизмът винаги е подчертана женственост и нежност. Не крийте талията си, акцентирайте върху нея, като съчетаете изрязан пуловер в деликатен нюанс с широки прави панталони. Не подминавайте, ако е украсено със симпатична бродерия или пуловерът е с обемни ръкави. Тези детайли, небрежен кок или къдрици, лек грим – всички заедно създават невероятно топъл примамлив външен вид.

Преппи стил.

Днес училищните изображения на вечния ученик са много популярни. Обърнете внимание на зрелите дами, комплектите са доста строги и в същото време „младежки“, трябва да се използва този невероятен освежаващ ефект. Добавете към дънките, между другото, тесни прави линии, свободна жилетка с ромбове или джъмпер с V-образно деколте, мъжка риза, чифт маратонки или ботуши Челси, шапките са доста подходящи тук – и воала, прилежен студент е в пред нас. Облечете палто, пухено яке и отидете на лекции … Или на работа …

Френски шик.

Носят се легенди за парижанките, способността им да постигат елегантност и шик с малки средства. Коко Шанел издигна жилетката до ранг на класика. Легендарното тъмно синьо или черно райе днес мигрира към най-модерните пуловери на сезона. Носете класически дънки и пуловер във френски стил с дамски обувки и или обувки в мъжки стил и кърпа.

Овърсайз стил.

Всякакви широки дънки (купете с размер по-голям от този, който носите) или популярни дънки с къси панталони и дънки, опитайте с ярки големи пуловери, полу-прибрани или свободни. Сочните цветове на трикотаж на фона на бял сняг и снежни преспи изглеждат особено впечатляващи. Дънките могат да бъдат прибрани или прибрани, казаците или ботушите с широка горна част са много подходящи за тази техника.

В ретро стил.

Плетива с удобно деколте през зимата е нашето всичко. Пуловер с груба плетка „геолог“ и много модерен пуловер „на дядо“ с цип ще се впишат идеално в ретро стила. Последният може да бъде в текущата съкратена версия, тениска или тениска, тъй като долният слой няма да позволи на долната част на гърба ви да замръзне. Черешката на тортата са разкроените дънки, и то с директна реплика от 70-те години – от коляното. Обувки на платформа с тъп или дълъг нос и стабилен квадратен ток допълват модерната ретро визия.

Бохо стил.

Характеристиките на бохо стила са комфорт, релаксация и лекота. Без токчета, специална „внимателност“ и гладкост. Ако намерите в сандъка на баба си джемпер, сякаш ушит от разноцветни кръпки или със скандинавски модел, бинго! Широки изгорени дънки от ханша, велурени ботуши или маратонки с дебели подметки ще завършат уютния свободен външен вид в бохо стил.