Гардероб за почивка 2021

Лятото е точно зад ъгъла, което означава, че празничният сезон е на път да започне. Време е да съберете гардероба си за почивка и да изглеждате зашеметяващо.

Нека да разгледаме най-съществените и актуални неща тази година. Но първо бих искал да препоръчам спазването на определени правила, а именно:

вземете повече върхове, отколкото дъна;
изберете минимум неща, но така, че всички да вървят заедно;
нещата от една и съща група трябва да се различават по кройка, текстура или цвят;
цветно правило: 80% от нещата в основни нюанси (черно, бяло, бежово, каки, ​​кафяво, сиво) и 20% ярки неща и неща с щампа.
не забравяйте да използвате аксесоари.

Разбира се, какво точно да вземете със себе си на почивка е индивидуален въпрос. Тук не трябва да бъдете мързеливи и да обмисляте предварително програмата за ваканция, за да избегнете „случайни“ неща. Какво планирате да правите? Може би през всичките 10 дни искате да лежите на плажа и да се погреете на слънце, тогава едва ли ще са необходими спортни панталони. Също така, след анализ на забавлението, силно препоръчвам да съставите предварително и да снимате получените комплекти от избраните неща, след което не е нужно да мислите какво да облечете, просто отворете снимката и повторете изображението.

Няма да има банални съвети в стил „топ 10 неща, без които ваканцията е невъзможна“, ще има само готови тенденционни решения и вие, въз основа на вашата програма за почивка, решавате кои са подходящи за вас. Отивам!)

И първата препоръка, разбира се, е роклята. Предпочита се от естествени материали като лен или памук.

Най-стилните опции през 2021 г .:

Парашутна рокля, да, точно тази рокля, в която можете да отидете на разходка, на екскурзия или в ресторант. Освен това стилът му е идеален за ваканция, ако разбирате какво имам предвид))). Не можете да си откажете удоволствието и да ядете каквото искате и когато искате).

Гардероб на почивка 2021: какви дрехи да вземете на почивка

Облечете се в модерно бяло. Самото бяло изглежда много стилно и скъпо. И на фона на Лазурния бряг и зеленината, такава рокля ще изглежда разкошно.

Друга тенденция е рокля с разнообразни изрези, цепки и връзки. Изглежда много секси. В такава рокля можете да се похвалите с загоряли крака или усърдно напомпани кореми. Подходящ за разходки до морето, за вечерно пътуване до ресторант. Но трябва да внимавате през деня, за да не изгорите на слънце.

Рокля-риза, особено в ярки, сочни, неонови нюанси. Те ще преобразят всяко изображение и освен това ще изглеждат ефектно сами по себе си, просто добавете аксесоари.

Следващите елементи в списъка ще бъдат ленени ризи или блузи. Лесно се пере, изсъхва бързо и не е необходимо да се глади. Комбинира се с всичко, с къси панталони, панталони, поли и може да се използва и като втори слой.

Къси панталонки. Препоръчвам да разгледате отблизо актуалната опция в момента – удължени високи шорти. Такъв модел визуално ще направи фигурата ви по-тънка, а краката – по-дълги. Те ще бъдат идеалното допълнение към кроп топ, бански костюми, тениски и същите ленени ризи.

Освен това не забравяйте панталоните си. Леки, предимно от естествени материи. Перфектен за разходки и екскурзии. Такива модели като: широки, прави панталони; бананови панталони; съкратените, прави панталони са най-оптималните за почивка. Панталонът в светли цветове ще изглежда много готино, а ако искате да добавите настроение, тогава можете да вземете панталон в модерни зелени, розови и оранжеви нюанси.

Тениски и горнища. Тук можете да вземете повече от тях, те няма да заемат много място, но всяко ваше изображение ще изглежда ново. Случва се така, че основното ни внимание е насочено към зоната на портрета. И ние можем да използваме едни и същи шорти, но в същото време да сменим горната част, а другите няма да забележат улова. Носете няколко основни тениски със себе си, като бяла и цветна.

Можете също така да помислите за тениска с подплънки – това е най-лесният начин да направите обикновен лък необичаен. Разбира се, не забравяйте за върховете и бралетите, особено когато те са в своя връх. Друга гореща тенденция са топовете с презрамки на талията – това е много красиво и женствено. И за да създадете интересни комплекти, можете да сложите плетена жилетка с вас. Изберете основни цветове, но също така не забравяйте за ярките комбинации и щампи, така че външният ви вид ще изглежда по-интересен.

Източник: https://avtogumi.net