Сезонна тенденция – как да носим кожени панталони? Изделията от кожа на магазини Евиза са на супер ниска цена.

Една от горещите тенденции този сезон е изкуствената кожа – тази есен тя ще се появи не само под формата на якета и аксесоари, но и като основа. Дамските кожени панталони спокойно могат да се считат за вечна класика, която винаги ще остане на мода. Освен това са подходящи за жени с различна фигура и могат лесно да бъдат оформени по какъвто и да е начин. Как и с какво да ги носите, за да изглеждате страхотно? Ние ви казваме какви блузи, обувки и аксесоари ще бъдат хит. Виж!

Какво подхожда на кожени панталони?

Класическите кожени панталони наистина отиват на всеки. Тъй като качествената естествена кожа е мека и гъвкава, дрехите от нея пасват перфектно на фигурата. Благодарение на това тесните модели с висока талия много добре ще подчертаят стройната фигура. Те обаче могат да се използват и от жени с по-пълни фигури. Всичко, което трябва да направите, е да изберете подходящата горна част на тоалета. Например, съчетайте ги с по-дълъг топ или блуза с V-образно деколте, които ще отслабят фигурата ви. Добра алтернатива ще бъде и малко по-свободна кройка на панталона или материя с матова текстура.

Каква блуза върви с кожен панталон?

Възможностите тук са почти безкрайни. Всъщност видът на избраната от вас блуза определя крайния характер на целия комплект. Кожените елементи от дамския гардероб изглеждат фантастично както в ежедневни, така и в елегантни комбинации. Стоят чудесно с по-тежък клас визии, но можете да ги носите и с дрехи от ефирни и леки материи, женствена дантела и нежни ризи. И така, какво да носите с кожени панталони? По-долу ще намерите някои интересни комбинации. С какво да ги носите всеки ден и при специални поводи?

Кожени панталони в ежедневни стилове

Тесни кожени панталони във вечно черно са идеални за ежедневен стил. Стоят чудесно с дълъг топ или овърсайз пуловер в бяло, кремаво или пясъчно. Просто ги съчетайте с любимите си ботуши, балетки или други подходящи обувки и ще създадете елегантен и същевременно небрежен стил. На свой ред, вталена черна долна част с пуловер с шипове или червено-черна карирана риза е нашата рецепта за рок визия. Харесвате ли най-много спортната елегантност? Заменете класическата блуза с фланелена или дънкова риза! Добавете маратонки, тенис обувки или кецове и ще създадете модерен тоалет в градски стил. Кожените панталони се съчетават много ефектно и с по-тежки обувки – работни, челси или боти.

Кожен панталон в елегантни комбинации

Вечните дамски кожени панталони в класическо черно или стилно кафяво са идеални и за офиса, официални тържества или вечерни разходки. В първия случай просто носете бяла блуза с яка и елегантно сако, което отговаря на изискванията на офис дрес кода. Когато създавате елегантни стилове, струва си да изберете обувки с висок ток – стилети или сандали с висок ток. В студените дни ги заменете с ботуши, челси или високи боти. Ако отивате на парти, изберете блуза с издути ръкави или лъскава, копринена или дантелена горна част. Допълнете визията с бижута, удобна чанта тип клъч, любимите обувки на висок ток и вечерният ви тоалет е готов. Кожените дрехи на Евиза са сътворени, за да създават комфорт.

Какво яке и обувки вървят с кожен панталон?

През по-хладните пролетни дни съчетайте кожените панталони с класически тренчкот или градско яке. Интересен вариант е и байкерско яке. Този сезон можете да заложите на тотална кожена визия и да създадете отличителен тоалет в рок стил! Все пак предпочитате да разчупите едноцветното съчетание с цветен акцент? Затова сложете горнище под якето си – а в по-студените дни и по-дълъг пуловер – в любимия ви нюанс. Добавете шарен шарен шал и лесно ще оживите целия стайлинг. Време е да преосмислим обувките. С кожени панталони ще се съчетаят практически всякакви обувки – от високи токчета, през балетки, ботуши и челси, до спортни градски кецове. Както споменахме по-горе, всичко зависи от това какъв ефект искате да постигнете. В елегантните и ежедневни комплекти обърнете внимание и на цвета на обувките. Ботушите с висок ток в цвета на панталона са хитра идея, която ще ви помогне оптически да удължите краката си и да отслабнете фигурата си!

Това са само няколко примера за вдъхновение, но има много повече възможности за композиране на комплекти. Така че не се колебайте да експериментирате с аксесоари и да откриете комбинациите, които ви изразяват най-добре!

Допълнете своя пролетен гардероб с ЕВИЗА и изделията от кожа!
Кожените дрехи в класически цветове са чудесна основа, която ще работи във всяка ситуация. Такова облекло диша, затова е идеално и за по-топлите дни. В онлайн магазин evizabg.com ще намерите кожени панталони, шорти, рокли и дамски якета в много модерни стилове и цветове. Разгледайте колекция 2023/2024 и изберете нещо за себе си!