Прически за сватба

Добре изпълнената сватбена прическа е в състояние да подчертае младежката красота на красива булка, която всеки сватбен фотограф ще заснеме с радост, ще скрие недостатъците и да се съсредоточи върху луксозен външен вид, добавяйки нежност и романтика към момичето.

Изборът на стайлинг, като правило, зависи от много фактори: дебелината на косата, нейната дължина, формата на лицето, стила на роклята, наличието на декоративни елементи и воала.

Стилни декорации

Ролята на класически декоративен елемент често се играе от воал, който може да бъде с много различни дължини и стилове. Можете да украсите косата си с диадеми, както и с женствени и романтични бижута и фиби а ла лебедово перо.

В модата има пристрастие към подчертано бохемския стил. В тенденцията е и изключителен лъч, който се фокусира върху линията на скулите – този ефект дава висок лъч. Ниската е най-добре умело украсена с грациозно тъкане на косата.

Луксозните прически, отличаващи се с наличието на плитки, също остават в тенденция. Те могат да се нарекат гореща тенденция и като правило са създадени в неуморния гръцки стил. В този случай плитката може да бъде увита около главата или да се различава в умишлено създадена небрежност.

„Студена вълна“ отново завладява върховете на хит парадите със своята актуалност. Характеристиката на стила е, че косата се превръща в големи къдрици и с помощта на декоративни фиби се вписва в една вълна, която трябва да бъде положена на една страна.

Световните стилисти са убедени, че този лукс е най-добре украсен със сатенени панделки, свежи цветя и естествени перли.

Неуморният минимализъм отново продължава своето шествие. И този път това се вижда в семпъл стайлинг, направен с минимално използване на стилизиращи продукти. Въпреки това може да бъде украсена с дискретен аксесоар. Така косата е ефектно прибрана на темето – стилна, печеливша и обикновена.

Модните прически са изисканост, която е на фината граница с романтиката.