Какво да подарим на служителите тази Коледа

Какво да подарим на служителите си за Коледа

С наближаването на коледните празници се засилва и желанието ни да покажем на хората около нас, че са специални и ценени. Това важи не само за семейството и близките ни, но и за хората, с които работим.

Един бизнес е нищо без своите служители и клиенти. Независимо дали управлявате малък екип от петима или пък сте част огромна корпорация с хиляди служители, те са безценни за успеха на Вашия бизнес. Същото важи и за Вашите клиенти – без значение от техния брой – те са основата на Вашия бизнес.

Изборът на корпоративен подарък може да се окаже истинско затруднение. Нека Ви помогнем с няколко интересни идеи как да зарадвате Вашите служители и клиенти за Коледа.

Луксозен Бележник Hugo Boss от Tefteri.bgТефтер

Известен факт, е че организираните и успешни хора винаги разчитат на тефтер. Зарадвайте Вашите служители и клиенти с луксозни тефтери, които ще са в употреба през цялата година. Покажете стил и класа, като заложите на нещо сигурно и практично. Подберете подходящите цветове и размери и подарете този прекрасен коледен подарък на хората, които позволяват на Вашия бизнес да расте и да се развива.

Удобни възглавници

Дългите часове, прекарани на стол на работното място, често водят до дискомфорт, а дори и до заболявания. Неподходящата позиция води до болки в гърба и други мускулни проблеми. Помогнете да служителите си да се справят с този проблем, като им подарите удобни и комфортни възглавници за стол за Коледа. Можете да ги персонализирате, като ги брандирате с Вашето лого и името на служителя.

Поставка за писалки - подаръкПоставка за писалки

Загубата на химикалки на работното място е често срещан проблем. В забързаното и динамично ежедневие, последното нещо, за което мислим е къде сме оставили химикалката. Като резултат, служителите често са принудени да търсят нови химикалки или да взимат назаем от колеги. Спасете положението, като подарите поставка за писалки на Вашите служители и клиенти.

Ароматни свещи

Коледният дух е често свързван с уют, комфорт и топли, споделени мигове. Ароматните свещи са един от методите да се осигурят гореизброените. Това е прекрасен коледен подарък както за Вашите клиенти, така и за служителите. Приятните аромати ще напълнят заобикалящата атмосфера с комфорт и коледно настроение. Потърсете комплект ароматни свещи и подарете уют.

Бутилка вино

Виното е още един елемент от списъка с коледни неща, без които не можем. Една хубава бутилка червено вино е ненадминат коледен подарък. Персонализирайте бутилката, като направите брандиран етикет и добавите послание към Вашите клиенти и служители. Подарете виното самостоятелно или пък в кошница с коледни подаръци.

Подаръчни ваучери като подаръкПодаръчни ваучери

Коледният подарък, с който не можете да сбъркате, е именно подаръчният ваучер. Всеки служител или клиент е различен и има своите уникални хобита, предпочитания и интереси. Добра идея за коледен подарък е да подберете ваучери, които са разнообразни и могат да задоволят потребностите на хора с различни предпочитания. Можете да предложите както и конкретна сума, която може да бъде използвана, така и намаления и специални предложения.

Държачи за мобилни телефони

Мобилният телефон най-често се намира или на повърхността на бюрото по време на работа или пък в чекмедже, където да не разсейва служителите. Повечето хора се срещат често с проблема на падналия телефон или тромавото намиране, когато е необходимо. Държачът за мобилен телефон е чудесен коледен подарък, който ще помогне на служителите и клиентите Ви да държат телефоните си на по-достъпно място и да избегнат счупванията.

Направете тази Коледа истински специална за Вашите клиенти и служители с някои от тези предложения за подаръци. Използвате въображението си и направете първите крачки към по-позитивни и дългосрочни отношения на работното място.